image-text
icon

Wie zijn we

Vince_Prins_Klein

Vincent Beckers, de Prins van de Kebab


33 Jaar, woont in Hasselt en altijd vol energie. Vincent is vooral bezig met het organisatorische en het praktische gebeuren. Als voltijdse job ben ik me bezig met thuisbatterijen en energieopslag.

Pat_Prins_Klein

Patrick Beckers, Koning van de Kebab


64 Jaar, woont in Sint-Truiden en doet naast alle administratieve zaken voor Vince de Kebabprins ook het technische. Onderhoud en reparaties van het materiaal is zijn passie. Patrick is osteopaat van beroep, houdt van auto's en is een grote wijnliefhebber.

Ons verhaal

Door zelf op zoek te gaan naar "eens iets anders" voor op een feestje, is het allemaal begonnen.

Als groepsleider bij de scouts zocht ik nog een activiteit en avondeten voor ons leidingsweekend. Via vrienden, die een pand verhuurde waar een kebabzaak werd uitgebaat, hoorde ik dat de zaak ging sluiten en de inboedel werd verkocht. Voor ik het eigenlijk goed en wel besefte had ik hun kebabmachine al gekocht, met het idee dit te gaan gebruiken op ons leidingsweekend. Het vlees ging ik halen bij de kebabzaak om te hoek van mijn kot in Brussel, sausjes en groenten in de winkel. Het brood kwam van een lokale turkse bakker. We hadden echt een geweldige avond. Het feit dat iedereen zijn eigen kebab kon maken was een activiteit op zich. Pintjes drinken rond de grill en af en toe afsnijden. 

Nooit had ik de intentie om hier verder iets mee te gaan doen maar geregeld kwamen vrienden langs om mijn kebabmachine te komen lenen voor een feestje.  Wanneer vrienden van vrienden belde voor het kebabmachine moest ik hiervoor zelf al voor thuis blijven. Als ik er een huurkost voor zou vragen hoopte ik dat de vraag zou minderen, maar het volk bleef komen. Als ik dit wou blijven doen, moest ik wel professionaliseren en besloot een website te maken. Maar ik had eigenlijk nog geen naam… 

in augustus 2014 had ik thuis een barbecue met familie en vrienden, en vertelde hen mijn plan. Al snel kwamen enkele bedrijfsnamen naar boven tot dat mijn nichtje zei: ik weet het, Vince de Kebabprins… Ik vond het maar niks maar iedereen vond het geweldig. Komaan, doe dat toch zeiden ze: het blijft hangen en het is ludiek. Peer pressure… 

In november 2014 lanceerde ik mijn logo met website, klaar voor mijn eerste echte klanten. En die kwam snel… en met veel. Ik moest enkele maanden later al extra machines kopen en zo is het allemaal een beetje uit de hand gelopen. Deze activiteit is ook nooit mijn hoofdberoep geweest. Het was maar een beetje voor te lachen, maar bijna 6 jaar later doe ik het nog altijd met veel plezier, en waarom? Omdat ik zie hoe leuk en lekker men het vind en het leven is te kort om niets te doen… 

 

 

 

Onze voordelen

Flexibiliteit

Afhalen of leveren in het weekend, heel vroeg of heel laat? Last minute aanpassingen? Alles is bespreekbaar.

Doe-het-zelf pakket

Wij voorzien alles, jullie maken de broodjes zelf. De beleving van het vlees afsnijden en broodjes vullen, maakt deel uit van het concept.

Betaalbare catering

Vince De Kebabprins is een betaalbare snack die past binnen elk evenement. Het kan geleverd worden of gratis worden afgehaald.

Super Vers

Alles producten zijn steeds dagvers. De broodjes komen net uit de oven en misschien zijn ze zelfs nog warm.

Uitgebreide keuze

Een heerlijk basispakket of net dat ietsje meer met een luxepakket? Alles kan!

Uniek concept

Een originele manier van catering die naast voor lekker eten, ook voor sfeer en beleving zorgt. Een 10 voor gezelligheid.

To top